Често задавани въпроси

Какво съдържат сапуните?

Всички сапуни съдържат маслиново масло, кокосово масло и масло от карите. След което се добавят етерични масла и различни естествени оцветители като лайка, невен, активен въглен, какао, куркума. 

Какъв е грамажът на сапуните?

100 грама, плюс минус 5 грама. Защо? Сапуните се режат на ръка и от там идва разликата в грамажа. Също така, сапуните зреят един месец преди да бъдат продадени. През това време се изпарява водата с натриевата основа от него, правейки сапуна по-лек. 

Какъв е срокът на годност на сапуните?

Една година. Използвайте ги, няма да сгрешите! Ако сапунът започне да пожълтява, няма страшно. Спокойно можете да го използвате, независимо това. 

Как да удължа живота на сапуна си?

Сертифицирани ли са продуктите?

Да! Всички продукти, предлагани тук, имат нужните сертификати. 

В какъв срок ще получа поръчката си?

След като получим поръчката Ви, се стараем да я изпратим в срок до 3 дни. Понякога успяваме още в същия ден. Но имайте предвид, че сме само двамина, та понякога се случва да се забавим 1-2 дни, в случай, че имаме повече поръчки или пък сме на базар. Но не се притеснявайте, винаги я изпращаме. Не се притеснявайте да се свържете с нас винаги по имейл или във фейсбук и инстаграм.

Как мога да се свържа с вас при въпроси?

Не се притеснявайте да се свържете с нас по имейл - prirodatasoaps@gmail.com , или във фейсбук - При.Родата и инстаграм - pri.rodata.soaps . Отговаряме в същия ден.

Има ли физически магазин?

За момента имаме само онлайн магазин. Често участваме по изложения, в "Начало" може да видите следващите ни участия. 
Търсене